Hybride baden

Xterior bouwt al jaren zwemvijvers van hoge kwaliteit. De klassieke zwemvijver maakt gebruik van de natuur om het water te zuiveren. Een grote moeraszone met waterplanten vormt de filter. Helder water is gegarandeerd. Een klassieke zwemvijver is ook biotoop voor libellen en andere insecten, salamanders en eventueel vissen. Zwemvijvers worden meestal bekleed met een zwarte liner, gezien de wanden groen aanslaan.

Voor klanten die het liever iets minder vijver willen ontwikkelde Xterior het hybride bad. Hier bieden we de looks van de zwemvijver maar worden ook de troeven van het biozwembad uitgespeeld. Gezien er geen groenaanslag of draadalgen voorkomen is de keuze naar uitvoering onbeperkt. Natuursteen, een lichtgrijs of zelfs een wit bad zijn geen enkel probleem. Dankzij de bijkomende filtratie kunnen we het bad ook aangenaam verwarmen. Ook bij deze baden staan comfort en gezondheid centraal. Lage onderhoudskosten en minimaal energieverbruik zijn de kernpunten.

U heeft een bestaande zwemvijver en wil deze meer benutten? Ook voor u biedt Xterior een oplossing. Elke zwemvijver kan worden omgebouwd tot een hybride bad.

Niveko Belgie

CONTACT

 

info@xterior.be

Burelen en magazijn:

Kortrijkstraat 117

8770 Ingelmunster

M. 0032 476 645 806

Xterior: Puur zwemmen begint hier... Dé referentie voor gezond zwemmen © 2006 @ All Rights Reserved