Concept Comfort Pools

Het concept: "COMFORT POOLS"

Xterior heeft een ruime ervaring in de bouw van zwembaden en betere zwemvijvers. Bij Xterior ligt de nadruk op uw comfort. Comfort betekent voor ons niet alleen het beperken van het onderhoud van uw zwembad, automatisatie en technologie. Met comfort bedoelen we ook rust.

Wanneer uw zwembad een minimum aan energie vraagt, en enkele tientallen euro's aan onderhoudskost valt voor u ook een zorg weg. Een lang seizoen gerust zwemmen is de norm. Onze baden blijven ook het hele jaar door een lust voor het oog.

De kwaliteit van het zwemwater is voor Xterior heel belangrijk. Zwemmen zonder vervelende smaak of geur verhoogt alweer uw comfort. Gezond zwemmen staat centraal.

Alles begint bij het "comfort pools" concept. Gezond zwemmen, lage onderhoudskosten, minimaal energieverbruik, automatisatie...

Dit begint al bij de constructie van het bad. Xterior werkt met duurzame materialen, super-geïsoleerde kuipen, en oog voor het milieu. De technische kennis van Xterior en de ontwikkeling van nieuwe technieken dragen bij aan het concept. De ECOSTREAM zorgt dat de overloop automatisch stopt op het ogenblik dat de afdekking gesloten wordt of het zwembad niet gebruikt wordt om te zwemmen. Afkoeling en verdamping worden hierdoor geminimaliseerd. De Eco (solar)-lamellen verwarmen het water gratis tijdens zonneschijn en minimaliseren ook drastisch de verdamping van het zwembadwater in winderige en warme omstandigheden. Dankzij het gebruik van pompen met variabele snelheid wordt het stroomverbruik drastisch gereduceerd.

Xterior zorgt ook voor de totaalafwerking wanneer nodig: ontwerp en aanleg van de tuin, terrassen, poolhouse en wellness.

 

 

Xterior en het Comfort pools® concept zorgen dankzij onze technische kennis en jarenlange expertise, de sterke service en het persoonlijk contact voor vooruitstrevende baden en puur zwemplezier voor onze klanten.

Niveko Belgie

CONTACT

 

info@xterior.be

Burelen en magazijn:

Kortrijkstraat 117

8770 Ingelmunster

M. 0032 476 645 806

Xterior: Puur zwemmen begint hier... Dé referentie voor gezond zwemmen © 2006 @ All Rights Reserved